Ki olvas minket
Oldalainkat 6 vendég böngészi

Hírek

Újdonság a gépjármű klímatisztításban!

ozongenerator_kicsiSzagmentesítés, fertőtlenítés ózon generátorral! A működésbe hozott ózon generátor a levegőben található oxigén molekulák ionizálásával ózont hoz létre– O3 -, amely eltávolítja az összes utastérben felgyülemlett szennyeződést az ózon erős oxidáló hatásának köszönhetően. Ezen kívül a szőnyegben, kárpitokban és a légkondicionáló belső elpárologtatójában levő baktériumokat,  gombákat is elpusztítja!

Bővebben...

 

Opel hibrid motorvezérlő egységek javítása

opel_logo_kicsiSokszor előforduló probléma, hogy az Opel hibrid kompjúterek elromlanak. Nem vezérlik például a klímát, kigyullad a szervízjelző lámpa és nincs 3. ventillátor fokozat, nem működik a szervókormány és még sorolhatnánk. Ezek a leggyakoribb hibák szinte minden esetben javíthatók, de természetessen nem minden esetben. Megoldható a probléma az eredeti vezérlőegység javításával.

Bővebben...

 

Ne kockáztasson!

bt_kihang2

A biztonságot a bírság helyett! A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések szerint, aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon valamint a gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.

Bővebben...

 

Klímával kapcsolatos tanácsok

klima2A klímaberendezés hosszú élettartama, jó működése érdekében tartsa be a használati és karbantartási útmutatókat! Egész évben hetente legalább öt percre kapcsolja be a gépkocsija klímáját, hogy a hűtőközeggel együtt keringő olaj ne engedje kiszáradni, megrepedni a gumi alkatrészeket, tömítéseket. Szokatlan, kellemetlen szag, zaj, zörej esetén mielőbb kérje szakszerviz segítségét.

Bővebben...

 

Radardetektorok, Lézerdetektorok

traffi_lezerA sebességmérő előjelző olyan eszköz, ami jelenleg hazánkban nem tiltott, birtoklása nem ütközik törvénybe, de nem jogosít fel a sebességhatárok túllépésére, nem tanít meg vezetni, és nem javítja sem az útviszonyokat sem a reakcióidőnket. Ez csak egy eszköz, ami figyelmeztet arra, hogy könnyedebben értelmeztünk egy tiltást, és lehetőséget ad arra, hogy ezt időben korrigálhassuk, felelősségre vonás nélkül.

Bővebben...

 
Névnap
Ma 2020. szeptember 30., szerda, Jeromos napja van. Holnap Malvin napja lesz.