Ki olvas minket
Oldalainkat 4 vendég böngészi

Ne kockáztasson!

bt_kihang2

A biztonságot a bírság helyett! A közlekedésben résztvevőkre vonatkozó általános rendelkezések szerint, aki a közúti közlekedésben részt vesz, köteles úgy közlekedni, hogy a személy- és vagyonbiztonságot ne veszélyeztesse, másokat közlekedésükben indokolatlanul ne akadályozzon, és ne zavarjon valamint a gépkocsi vezetője menet közben kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.

Előzze meg a büntetést és telefonáljon vezetés közben Bluetooth kihangosítóval!

A kétkerekű, továbbá gépkocsinak nem minősülő háromkerekű jármű vezetője menet közben - ideértve a forgalmi okból történő megállást is - kézben tartott mobil rádiótelefont nem használhat.

Válasszon bőséges autós kihangosító kínálatunkból, mert a legtöbb kihangosítót a büntetés árából is fedezni tudja és ma már szinte minden telefon ismeri a Bluetooth vezeték nélküli technológiát, így egy esetleges telefoncserénél sem kell új kihangosítót vásárolnia. A biztonságos közlekedés mindannyiunk felelőssége, a kiváló áron megvásárolható Bluetooth kihangosítóval biztosan elkerüli a balesetet vagy a büntetést. Számos márkát kinálunk a legkedvezőbb árakon, NOKIA, PARROT, SONYERICSSON, SUPERTOOTH, LG, MOTOROLA, JABRA, BLUETREK, FUNKWERK, SIEMENS, THB BURY gyártók termékei közül választhatnak vásárlóink.


Jó ha tudja! Menet közben kézben tartott mobil rádiótelefon használatának büntetési tételei:

lakott területen belül 10.000Ft

lakott területen kívül 15.000Ft

autóúton, autópályán 20.000Ft


 
Névnap
Ma 2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna és Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.